(+ 31) 06 44518955

info@christinalenart.nl

Over mij

“Alleen in groei, hervorming en verandering schuilt, tegenstrijdig genoeg, ware zekerheid”.
– A. Morrow Lindbergh, Amerikaanse schrijfster

Sinds 2005 woon ik in de provincie Noord-Brabant. Om mijn Nederlandse taalvaardigheid naar een hoger niveau te brengen, heb ik een aantal taalgerichte opleidingen gevolgd, o.a. op de Katholieke Universiteit Nijmegen en op de Technische Universiteit Eindhoven.

 

De Nederlandse taal is in de loop der jaren mijn passie geworden. Ik spreek deze taal, ik schrijf in deze taal en ik voel in deze taal!

 

Naast mijn baan als projectmanager bij Internationaal Recruitment in Tiel ben ik gestart met mijn tolk- en vertaalwerkzaamheden. In deze periode richtte ik mij op vertaalprojecten binnen Human Resources. De meeste vertaalprojecten hadden betrekking op werving en selectie, arbeidsrecht, trainingen, evaluatieprojecten en procedures voor buitenlandse werknemers.

 

Binnen de commerciële sector heb ik verschillende projecten geleid waarbij de nadruk lag op het tolken voor de verschillende betrokken partijen. Zo vertaalde ik in het Pools, Duits en Nederlands de technische documenten, overeenkomsten, personeelshandboeken, werk en-veiligheidsinstructies en opleidingsmaterialen voor internationale bedrijven.   

Christina-Lenart-Tolk -Vertaler-Pools-Nederlands

 

In alle gevallen ben ik me ervan bewust dat ik als tolk en vertaler een constructieve communicatiebrug ben, maar het uiteindelijke succes wordt bepaald door het resultaat dat mijn internationale klanten behalen. 

Bent u geïnteresseerd in mijn vertaaldiensten of heeft u een tolk nodig?
Wilt u inzicht in de kosten of een concrete offerte?